Uskottomuus kasvussa – perheelliset pettäjät aktivoituvat syyskuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylmä ja kirpeä syysilma saavat ihmiset haikailemaan lämpimien vällyjen väliin suorittamaan eroottisia leikkejä. Mikäli haluamaansa hekumaa ei heru kotona, saatetaan se hankkia toisella tavalla ja kepulikonstein. Kerroimme jo vuosi sitten pettäjäsivusto Illicit Encountersin kävijämäärien räjähdysmäisestä kasvusta syyskuun tullen, eikä ilmiö ole laantunut tänäkään vuonna.

Suurin syy perheellisten pettäjien aktivoitumiseen on lasten koulukauden alkamisessa, jolloin jälkikasvu viettää suuren osa päivästään oppilaitoksessa tai harrastusten parissa. Lomakausi on taakse jäänyttä aikaa, ja pimenevät illat houkuttelevat sytyttelemään kynttilöiden lisäksi seksihalujen sytytyslankoja. Seksin avulla piristetään mieltä.

Kesäloma on saattanut pahimmassa tapauksessa olla silmiä avaava ajanjakso, jossa aurinkoisesta kesäajasta on jäänyt käteen ainoastaan tappiinsa kulutettu luottokorttilasku ja stressihormonien kyllästämä elimistö. Peräti 20 prosenttia aviopareista suunnittelee eroa kesän jälkeen. Osa ei kuitenkaan uskalla tai jaksa lähteä paperisotaan, sydänsuruihin tai muihin aikaa ja vaivaa vaativiin järjestelyihin asian suhteen. Sen sijaan ihmiset lääkitsevät hellyydenkipeyttään ja alavireisyyttään vieraassa pedissä ennen hektisen joulunajan alkua.