Vastasyntynyt auttoi isäänsä kosimaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämän suurimpia tapahtumia ovat ensimmäisen koulupäivän, opiskeluista valmistumisen ja oman asunnon lisäksi muun muassa avioliittoon vihkiminen, lapsen saaminen ja vakituisen työsopimuksen allekirjoittaminen.

Nyt eräässä perheessä juhlittiin synnytyslaitoksella muutakin kuin lapsen syntymää. Lisa Keogh synnytti miehensä Paudie Kelleherin kanssa perheen ensimmäisen lapsen, joka sai nimekseen Conan Patrick Kelleher. Sydneyn synnytyssairaalassa tapahtunut onnenpäivä sai lisäpontta yllättävästä eleestä, jonka tuore isä teki mielitietylleen. Hän kosi rakastamaansa naista pienen vauvan avulla.

Conanin päälle oli puettu body, jossa luki: ”Menisitkö naimisiin isäni kanssa?”. Kosintavauvan kuva julkaistiin Facebookissa ja siitä tuli saman tien hitti. Kuten arvata saattaa, vastasi onnellinen Lisa myöntävästi kosintaan ja pian hän saanee saman sukunimen perheen miesväen kanssa.