Vuoden surkein äiti? Teki lapsesta juoppokuskinsa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vaikka vanhempien ei tarvitse olla viulunkielen kireydellä lapsiaan kasvattavia tyranneja, tulisi silti jokaisen huolehtia jälkikasvustaan tiettyjä normeja noudattaen. Vanhemmat voivat nauttia lasten läsnäollessa juhlajuomana alkoholipitoisen kuplivan, mutta ryyppäämistä on järkevämpi harjoittaa aikuisten seurassa – mikäli sellaiseen löytyy pakottavaa tarvetta.

Nyt Vermontissa Yhdysvalloissa asuva 42-vuotias Jessica Mathiau -niminen äiti saa kaikkien paheksuvat katseet ja syyttävät sormet osakseen. Hän hommasi juoppokuskikseen oman alaikäisen poikansa.

Lapsen varsinaista ikää ei ole paljastettu julkisuuteen, mutta lapsen kerrotaan olleen niin lyhyt, että hän ei ylettänyt jarrupolkimelle. Äiti oli joutunut käyttämään vauhdin hiljentämiseen käsijarrua, ABC News uutisoi. Poliisi oli pysäyttänyt kaksikon vastaantulijoiden kaistalta, ja äidin tila oli virkavallan mukaan erittäin humalainen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.