Seksikkäin kisatyttö paljastelee Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttö Arianny Celeste on tullut viime vuosina tunnetuksi myös urheilumaailman ulkopuolella. Keväällä hänet nähtiin kuvausvideolla öljyttynä kollegansa Chandella Powellin kanssa.

Nyt Arianny Celeste on julkaissut Instagram-tilillään uuden videon, joka kiinnostaa luultavasti myös muita kuin UFC-lajeja seuraavia. Videolla tummaverinen kaunotar poseeraa lukuisissa paljastavissa asuissa aavikkoympäristössä.

Las Vegasissa syntynyt 28-vuotias Arianny Celeste on nähty monissa lehdissä, joihin lukeutuvat Maxim, FHM, Sports Illustrated ja Playboy. Neitokaisen lemmenelämä on ollut otsikoissa aiemmin väkivaltaisuuksien takia, mutta sittemmin hän löysi kestävän suhteen. Viime vuonna Celeste pidätettiin Las Vegasissa kotiväkivallasta, kun riita lääkäripoikaystävä Praveen Chandran kanssa äityi turhankin kiihkeäksi.