Autotallista tornadon keskelle – kojelautakamera tallensi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyvälaatuisten, pienikikokoisten kameroiden yleistyttyä internetissä on päästy näkemään hurjaa ensi käden materiaalia erilaisista luonnonmullistuksista. Erityisesti Yhdysvalloissa asuu runsaasti niin kutsuttuja myrskybongareita, jotka ajavat autolla myrskyjä ja tornadoja takaa saadakseen näyttävää videomateriaalia.

YouTube
YouTube

Joskus näyttävimmät myrskyvideot syntyvät kuitenkin vahingossa. Venäjän Baskortostanissa asuvan autoilijan kojelautakamera tallensi uskomattoman ja pelottavan näkymän, kun tämä ajoi autollaan suoraan raivokkaan, tuhovoimaisen tornadon keskelle.

Videolla näemme, kuinka pahaa-aavistamaton kuski peruuttaa autonsa pois autotallista. Vaikka sää on huono, hän tuskin osasi arvata törmäävänsä pyörremyrskyyn pihatiellään. Kuski yrittää ajaa ajoneuvonsa takaisin autotalliin, mutta joutuu katselemaan voimattomana vierestä kun tornado repii koko hänen kotinsa kappaleiksi.