Video esittele Kate Uptonin hyytävät bikinikuvaukset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen huippumalli Katherine Elizabeth Upton tunnetaan paremmin nimellä Kate Upton. Tähti nousi taannoin uutisiin, kun hänen härskit yksityiset alastonkuvansa vuotivat verkkoon lukuisten muiden julkisuuden henkilöiden yksityisten kuvien kanssa.

kateuptonsportsillustrated2013

Kate Upton poseerasi vuonna 2013 Sports Illustrated -lehden kuuluisassa uimapukunumerossa Etelänapamantereen arktisissa olosuhteissa. Nyt Sports Illustrated on julkaissut Youtube-videon, jossa päästään kurkistamaan tiettävästi ensimmäisiin Antarktiksella suoritettuihin muotikuvauksiin.

Uptonille täytyy nostaa hattua hyytävien olosuhteiden uhmaamisesta, mutta ehkäpä mallikaunottaren kuuma ulkoinen olemus piti hänet ja kuvausryhmän lämpimänä kuvausten aikana.

22-vuotias mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash