Isä ja tytär löivät vetoa mahdottomasta korista – kalliiksi tuli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vedonlyöntiin ryhtymistä kannattaa aina miettiä kahdesti. Joskus uskomaton ja täysin odottamaton tuuri voi suosia vastapuolta, ja pian saattaa huomata itse olevansa hieman köyhempi kuin aiemmin.

YouTube
YouTube

Australialainen isä löi tyttärensä kanssa vetoa siitä, että hän pystyisi heittämään koripallon koriin takaperin, yhdellä kädellä. Tyttö ei tietenkään uskonut isänsä kykenevän moiseen temppuun, eikä mies itsekään todennäköisesti uskonut pystyvänsä siihen. Vedon panoksena oli se, ettei miehen onnistuessaan tarvitsisi enää ikinä ostaa tyttärelleen mitään.

Hulvaton video paljastaa tilanteen saaman yllättävän käänteen: Koripallo pomppaakin korin takana olevan aidan päältä suoraan koriin. Isä on ymmärrettävästi hämmästyttävästä heitostaan innoissaan, kun taas tytär ei tule oletettavasti enää ikinä lyömään mistään vetoa kenenkään kanssa.