Maria Menounos esitteli timmiä vartaloaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiojuontaja Maria Menounos tunnetaan muun muassa Extra-ohjelmasta. Kreikkalaiset sukujuuret omaava kaunotar on juontotehtäviensä ohella näytellyt elokuvissa pieniä rooleja. Tähti toimi myös vuonna 2006 Ateenassa järjestettyjen Euroviisujen juontajana.

mariamenounos11092014

36-vuotias Maria Menounos on nyt ikuistettu Shape-lehden kanteen. Kuvassa televisiotähti esittelee timmiksi treenattua vartaloaan siniseen paitaan ja bikinien alaosaan pukeutuneena.

Äskettäin Howie Mandell ei saanut silmiään irti Marian rinnoista, kun parivaljakko kuvasi Extra-ohjelmaa. Kauneus on neitokaisella verissä, sillä hän teki läpimurtonsa viihdealalle voittamalla vuonna 1996 kaksi missititteliä. Sittemmin kaunotar on juontanut Access Hollywood ja Today -ohjelmia sekä näytellyt Kickin’ It Old Skool ja Serial Buddies -elokuvissa.