Hupsista! Taskupuhelu hätänumeroon kesken huumekauppojen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tennesseessä asuva Grant O’Connor suunnitteli tietämättään huumekauppoja viranomaisten kuullen. Asia ei kuitenkaan edennyt perinteisesti tietoisen salakuuntelun avulla, sillä miehen kännykän tekemä taskupuhelu paljasti laittomuudet.

25-vuotias O’Connor oli syömässä paikallisessa meksikolaisessa ravintolassa, kun hän suunnitteli salailematta käyvänsä illalla erään diilerin luona hakemassa tajuntaa laajentavia päihteitä. Samaan aikaan miehen takataskussa ollut puhelin soitti 911-hätänumeroon. Hätäkeskuksen työntekijä kuunteli avointa keskustelua suurella mielenkiinnolla.

Totta kai virkailija vinkkasi asiasta myös poliisille, joka pysäytti O’Connorin ystävineen myöhemmin saman ravintolan parkkipaikalla. Miehen hallusta löydettiin huumauaineiden käyttöön tarkoitettuja tarvikkeita ja pieni pussi marijuanaa. O’Connorin seurassa ollut nainen todettiin myöhemmin syyttömäksi, mutta mies sai syytteet huumausaineiden hallussapidosta, WKRN-uutiskanava raportoi.