GTA V tekee paluun entistä upeampana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna julkaistu Grand Theft Auto -pelisarjan viides osa lukeutuu kaikkien aikojen menestyneimpiin videopeleihin. Myös Xbox One sekä Playstation 4 -konsoleiden omistajat pääsevät pian nauttimaan rikosten maailmaan sijoittuvasta suosikkipelistä.

YouTube
YouTube

Grand Theft Auto V julkaistaan uuden sukupolven konsoleille 18. marraskuuta. PC-pelaajat joutuvat odottamaan peliä vielä hieman pidempään, sillä PC-versio julkaistaan 27. tammikuuta 2015. Kotaku-sivuston mukaan Rockstar-yhtiö on lupaillut parannellun version sisältävän läjäpäin uusia ominaisuuksia.

Parannettujen grafiikoiden lisäksi Xbox Onen ja Playstation 4:n Grand Theft Auto V tulee sisältämään uusia aseita, autoja, aktiviteetteja ja villieläimiä. Peli tulee alkuperäisen tavoin sisältämään myös Grand Theft Auto Online -moninpelimuodon. Esimakua uudesta versiosta saadaan aikaisemmin tänä vuonna E3-messuilla julkaistun trailerin muodossa, jonka perusteella peli näyttää lähes fotorealistiselta.