Palomiehet pelastivat teinipojan kiipelistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme viime viikolla brittiteinistä, joka oli tunkenut itsensä vauvakeinuun. Noin kuukausi sitten kerroimme nuoresta miehestä, joka änkesi itsensä syöttötuoliin. Koska nuorista miehistä on ilmeisen hauskaa tunkea itseään ahtaisiin paikkoihin, pääsemme jälleen kertomaan uudesta tapauksesta.

Manchesterilainen yliopisto-opiskelija Robin Niven oli viettämässä kosteaa iltaa opiskelijakavereidensa kera. Jostain käsittämättömästä syystä nuori mies meni puistossa olleen roska-astian sisään. Yliopiston The Tab -lehdelle on kerrottu, että opiskelijan oli tarkoitus tehdä roska-astiasta käsin pilaa ohikulkijoille, mutta hänen kaverinsa potkaisivat roskiksessa olleen luukun kiinni. Luukku myös jäi kiinni ja Niven oli pinteessä.

Kun Robinia oli yritetty pelastaa puolen tunnin ajan, joutui humalainen nuorisojoukko lopulta soittamaan palokunnan apuun. Pelastusviranomaiset auttoivat huppelissa olleen opiskelijapoloisen ulos astiasta ja helpottunut Robin halasi ystäviään jäteastialta haisten.