Kate Uptonin haastaja Abigail Ratchford viettelee videollaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on vasta 22-vuotias mallikaunotar, jota on ehditty jo kuvailla Kate Uptonin haastajaksi. Uptonin tapaan myös Abigail tunnetaan erittäin näyttävästä vartalostaan.

YouTube
YouTube

Vasta noin vuoden ajan mallina työskennellyt neitokainen on jo nyt saanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Nyt Abigail Ratchford nähdään tuoreella Mike Hon ohjaamalla videolla, josta ilmenee varsin hyvin miksi neitokaista on verrattu tämän hetken ehkä suosituimpaan bikinimalliin. Videolla tummahiuksinen kaunotar poseeraa kameralle viettelevästi paljastavassa uimapuvussa.

Abigail Ratchford on aikaisemmin poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.