Kärsitkö selkäkivuista? Tässä vinkit oikeisiin seksiasentoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Waterloon yliopisto on tutkinut selkäkivuista kärsiviä miehiä ja heidän seksielämäänsä. Kaikki selkäkipuja joskus poteneet tietävät, että mikään ei ole pahempaa kuin vihlova hermosärky, lihasjumit ja kolottava ranka.

Lusikka-asento on tutkijoiden mukaan pahin mahdollinen asento selkäkivuista kärsiville. Sen sijaan selkäkipujen kanssa oireilevien miesten kannattaa turvautua takaapäin suoritettavaan seksiin, eli doggy styleen ja sen eri variaatioihin. Tähän kuuluu myös asento, jossa mies on polvillaan naisen edessä, ja nainen makaa selällään peppu tyynyn päällä.

Neitokainen voi panna jalkansa ristiin miehen rinnan eteen, jotta työntö ylettyy mahdollisimman syvälle rakastelussa. Kodista kannattaa myös etsiä paikkoja, joissa selkäkivuista kärsivä mies voi suorittaa aktin jaloillaan seisten.

Tällaisia ovat esimerkiksi keittiön tasot ja pöydät sekä sopivalle korkeudelle ylttävä pesukone. Nainen voi olla miehen edessä joko selin tai kasvotusten, kunhan akti sujuu mahdollisimman luontevasti miehen seistessä. Myös portaat voivat sopia asennon harjoittamiseen.