Rosie Huntington-Whiteley upea ilmestys – jakoi silmänruokaa faneilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Taannoin tähti esiintyi M&S-yhtiön tuoretta alusvaatemallistoa esittelevässä mainoskampanjassa.

Nyt Rosie Huntington-Whiteley on jakanut sosiaalisessa silmänruokaa faneilleen. Huippumallit poseeraavat usein kameran edessä vahvoissa meikeissä, mutta tuoreissa Instagram-otoksissa valkoiseen paitaan ja bikinien alaosaan pukeutunut tähti nähdään melko luonnollisissa merkeissä.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.