Isän ja tyttären tanssihetki ihastuttaa – nyt on vauhti päällä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteisesti väitetään, että perheen tytöt ovat isien suosikkeja ja pojat puolestaan äitien. Todellisuudessa lapsen sukupuolella ei ole väliä siihen, kuinka rennosti aikuinen lasten kasvattamisen ottaa. Tärkeintä lienee lapsen kehityksen tukeminen tavalla, jossa jokainen saa onnistumisen tunteita.

YouTube
YouTube

Olemme aiemminkin esitelleet hauskoja isävideoita, joissa miesväki ottaa lasten kanssa touhuamisen huomattavasti hauskemmalla otteella kuin pieniin yksityiskohtiin puuttuvat äidit. Verkossa ihastuttaa Taylor Swiftin Shake It Off -kappaleen tahtiin tanssiva parivaljakko. Video on kyllästetty iloisella meiningillä.

Video on ilmeisesti kuvattu perheen kuntoiluhuoneessa, ja isä tyttärineen irrottelee musiikin tahdissa. Nämä ovat hetkiä, jotka varmasti jäävät lapsen mieleen ja isä on oivaltanut yhden tärkeimmistä asioista lapsiperheissä – yhdessä tekemisen.