Mike Tyson raivostui TV-haastattelussa – toimittaja esitti väärän kysymyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyrkkeilijä Mike Tyson oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Raiskauksesta aikoinaan vankilatuomion saanut ammattinyrkkeilijä julkaisi taannoin Mike Tyson: Undisputed Truth -elämänkertakirjan, jossa hän kertoo rajusta elämästään.

Nyt Mike Tyson on ollut kanadalaisen CP24-televisiokanavan haastattelussa, jossa toimittaja esitti hänen mielestään vääränlaisen kysymyksen. Nyrkkeilijälegenda nimittäin raivostui kesken suoran lähetyksen, kun toimittaja toi esiin vanhan raiskaustuomion. Tyson ei säästellyt kirosanoja ja lateli samalla oman mielipiteensä kyseisestä toimittajasta.

Mike Tyson on nauttii edelleen maineesta yhtenä kaikkien aikojen tunnetuimmista ja samalla kiistanalaisimmista urheilijoista. Mies nähtiin cameo-roolissa Kauhea Kankkunen -elokuvassa, ja pian on vuorossa aivan uusi aluevaltaus. Mike Tyson on työstänyt omaa Mike Tyson Mysteries -animaatiosarjaansa Adult Swim -kanavalle. Korvia purreen ja aikoinaan raiskauksesta tuomitun nyrkkeilijän tähdittämä sarja ole suunnattu perheen pienimmille katsojille.

Lapsena vaikeissa perheolosuhteissa kasvanut nyrkkeilijä on julkisesti myöntänyt olevansa seksiaddikti, huumeriippuvainen ja alkoholisti. Mike Tyson on myös kertonut esittäneensä Kauhea Kankkunen -elokuvan cameo-roolinsa huumepäissään. Marijuanaa poltelleen julkkistähden mukaan hän oli elokuvan kuvaamisen aikaan ”täysin sekaisin”.