Maailman hemmotelluin lapsi? Miljoonan vaatekokoelma – laukkuja kymppitonnilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin silmäterä North West on lähipiirin mukaan itsetietoinen pikkuneiti, joka ei niele käskyjä ensimmäisellä, toisella tai jopa kolmannellakaan kerralla. Luksuselämästä nauttiva yksivuotias kuuluu maailman seuratuimpien lasten joukkoon.

Kerroimme äskettäin, että Northin vaatekaapin sisällön arvo lähentelee miljoonaa dollaria. Nyt Heat-lehti kertoo, että pikkutytön asukokonaisuudet eivät rajoitu tähän, sillä pienokaisella on pelkästään huippumerkkien käsilaukkuja lähes 10.000 euron arvosta.

North nähtiin äskettäin kantelemassa kädessään mustasta nahasta valmistettua ja jalokivin koristeltua Louis Vuittonin Candy-laukkua. Kim ja Kanye ovat myös suunnitelleet, että antavat Northille joka syntymäpäivä lahjaksi oman Hermès Birkinin laukun niin kauan, kunnes lapsi täyttää 18 vuotta. Northin ensimmäinen Birkin oli vaaleanpunainen.

Yksivuotiaan vaatekaapissa on hänelle henkilökohtaisesti räätälöityjä luomuksia Givenchyltä, Guccilta ja Louis Vuittonilta. Pikkutytöllä on jopa oma Karl Lagerfeldin suunnittelema turkki, jonka arvo on 20.000 dollaria. Korukokoelma nousee puolestaan puolen miljoonan dollarin arvoiseksi.