Yksipyöräinen moottoripyörä myyntiin jo tänä vuonna!

Autot · Terhi Piiroinen

Mopoautot ovat muuttaneet suhtautumisen kaksipyöräisiin ajoneuvoihin, sillä yleensä ihmiset mieltävät, että autoissa on neljä pyörää ja moottoripyörissä kaksi. Vielä enemmän pakkaa sekoittaa pian markkinoille tuleva RYNO Motorsin yksipyöräinen moottoripyörä.

YouTube
YouTube

Kerroimme RYNO:sta ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten. Nyt ajoneuvon valmistus on edennyt prototyypeistä tehdasvalmistukseen, ja yksipyöräisiä moottoripyöriä voi tilata ennakkoon noin 4.000 eurolla. Pyörät toimitetaan tilaajille loppuvuodesta.

Vaikka pyörä ei kuljekkaan järjetöntä vauhtia, on se kätevän kokoinen etenkin ruuhkaisessa kaupungissa. RYNO:lla ajaminen näyttää aluksi silmään todella omituiselta. Pyörän kehittelijät lupaavat, että sillä voi kulkea 16 kilometriä yhdellä latauksella, Geekologie uutisoi.