Koiralla odottamaton herkku – tätä aniharva koira mussuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parhain tapa lemmikkieläinten ruokavalion monipuoliseen ylläpitämiseen on noudattaa niin sanotusti maalaisjärkeä. Mikäli kissalla tai koiralla ei ole allergioita, voi sille syöttää terveellisen ja proteiinipitoisen kuivamuonan lisäksi lihatuotteita, sisäelimiä, ruoan loppuja ja kasviksia.

YouTube
YouTube

Nemo-niminen shabrador esittelee nyt videolla oman tuikiterveellisen herkkunsa. Koira nimittäin mussuttaa tyytyväisesti tassujensa välissä töröttävää parsakaalia. Pala on hyvin pieni, joten koirakiihkoilijoiden ei kannata huolestua Nemon suoliston hyvinvoinnin puolesta.

Koirille voi syöttää kasviksia esimerkiksi höyrytettynä, ja kaalien lisäksi niille sopii selleri, kurkku ja porkkana. Myös pieniä hedelmämääriä ja marjoja voi antaa koiralle, mutta rusinat ovat kiellettyjen herkkujen listalla. Koirien elimistö on tarkoitettu ensisijaisesti lihan syömiseen.