Uskomaton näky! Nainen on Nicki Minaj’n kaksoisolento

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä kadottaa identtiteettinsä matkiessaan ulkonäöllään jotain kuuluisuuden henkilöä. Olemme kertoneet muun muassa Barbie-nuken poikaystävää Keniä, Kim Kardashiania, Britney Spearsia ja Justin Bieberiä matkivista ihmisistä. Toisinaan koko touhu lähtee liikkeelle siitä, että joku huomauttaa yhdennäköisydestä ja lopulta siitä tulee ihmisen pakkomielle.

Näin oli käydä myös Ashlea Sherman Wyzard -nimiselle naiselle, jonka kerrottiin muistuttavan suuresti supertähti Nicki Minajia (kuvassa). Tällöin nainen ei itse edes tiennyt, kenestä oli kyse, mutta asia selkiytyi Nickin suosion kasvettua entisestään. Tätä nykyä 28-vuotias neitokainen on ymmärtänyt ottaa hyödyn irti yhdennäköisyydestä.

Ashley toivoo, että pystyisi jossain vaiheessa luomaan omaa uraa Nicki Minajin kaksoisolentona. Nainen niittää huomiota ulkonäkönsä vuoksi kaikkialla minne menee, ja jopa hänen miehensä pitää piirrettä joskus häiritsevänä, Barcroft TV paljastaa.

– Haluan ihmisten ymmärtävän, että en ole kuin Nicki Minaj, enkä yritä olla kuin hän. Nautin omasta rauhallisesta elämästäni ja itsenä olemisesta, mutta julkkikseen vertaaminen on hauskaa ja mielenkiintoinen kokemus, Ashley nyökkää lopuksi.