Naisurheilijoilla rohkeat joukkueasut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme vuosien varrella kertoneet useita kertoja eri urheilujoukkueiden ja yksilöurheilijoiden erikoisista kilpailuasuista, jotka ovat milloin paljastaneet miehuuksien muotoja ja milloin naisellisia kurveja. Nyt eräs eteläamerikkalainen naisjoukkue on kuitenkin tehnyt uudet huiput.

Kolumbian naisten pyöräilyjoukkueen kilpa-asut leviävät nimittäin parhaillaan valokuvina sosiaalisessa mediassa. Asut näyttävät nimittäin siltä, että ne paljastaisivat kantajiensa keskivaltalon – ja alavartalon intiimialueet.

Todellisuudessa kyse on optisesta harhasta, sillä värityksen ja muotojen vuoksi ihmissilmä ymmärtää asun hieman toisin kuin mitä se todellisuudessa onkaan. Joka tapauksessa naisten joukkue on asujensa merkeissä saanut kovasti huomiota osakseen.