Beyonce rohkealla nettivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähdet Beyonce ja Jay Z kuuluvat julkkismaailman eliittiin. Vuodesta 2008 saakka naimisissa olleen parin on kuitenkin viimeaikoina epäilty kärsivän avioliitto-ongelmista. Toisaalta pariskunnan on myös huhuttu odottavan jo toista lastaan.

Menipä tähden yksityiselämässä kuinka tahansa, se ei ole estänyt Beyoncea ilahduttamasta fanejaan uuden Vine-videon muodossa. Huppuseksikkällä videolla Beyonce nähdään alusvaatteisillaan ja laulajatar esittelee myös takapuoltaan kameralle.

Beyonce listattiin äskettäin Forbesin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listan kärkeen. Hän tienasi vuoden aikana 115 miljoonaa dollaria. Järisyttävä summa koostui loppuunmyydyistä keikoista, levymyynneistä ja ammatin tuomista eduista. Yllättäen Beyoncen aviomies räppärimoguli Jay Z tienasi vuoden aikana ”vain” 60 miljoonaa dollaria ja pääsi Forbesin listan kuudenneksi. Heillä on 2,5-vuotias Blue Ivy-tytär.