Ei näin! Porsche päreiksi sekunteja ostamisen jälkeen

Autot · Terhi Piiroinen

Porsche on maailman suurin urheiluautovalmistaja. Monet haaveilevat omasta pyöreälamppuisesta klassikkoautosta, ja toiset taas vauhdikkaista ja moderneista versioista. Kiinassa on tehty yhdestä upouudesta Porschesta ruttuinen peltikasa.

27-vuotias kiinalaisnainen Ping Ch’ang oli ostanut itselleen valkoisen Porschen Boxeterin. Autolla oli ollut hintalappuna lähes 65.000 euroa. Valitettavasti uudella omistajalla meni auton kaasu- ja jarrupoljin sekaisin jo myymälästä lähdettyään, eikä autoilija edes kerennyt tien toiselle puolelle ennen kohtalokasta kolaria. Katso kuvat tästä.

– Heilutimme hänelle hyvästiksi, kun hän kiihdytti eteenpäin ja sen jälkeen kuului kovaääninen törmäys, Porschen vain hetkeä aiemmin myynyt Qiang Chiu kertoi Mirror-lehdelle.

Keulastaan pahasti vaurioitunut auto hinattiin takaisin myymälään ja sille joudutaan tekemään kattava remontti. Nainen joutunee maksamaan myös neljän muun kolarissa olleen auton kunnostaminen ja kömmähdyksen takia syntyi lisälaskua 190.000 euroa.

Uusimmat