Ei näin! Porsche päreiksi sekunteja ostamisen jälkeen

Autot · Terhi Piiroinen

Porsche on maailman suurin urheiluautovalmistaja. Monet haaveilevat omasta pyöreälamppuisesta klassikkoautosta, ja toiset taas vauhdikkaista ja moderneista versioista. Kiinassa on tehty yhdestä upouudesta Porschesta ruttuinen peltikasa.

27-vuotias kiinalaisnainen Ping Ch’ang oli ostanut itselleen valkoisen Porschen Boxeterin. Autolla oli ollut hintalappuna lähes 65.000 euroa. Valitettavasti uudella omistajalla meni auton kaasu- ja jarrupoljin sekaisin jo myymälästä lähdettyään, eikä autoilija edes kerennyt tien toiselle puolelle ennen kohtalokasta kolaria. Katso kuvat tästä.

– Heilutimme hänelle hyvästiksi, kun hän kiihdytti eteenpäin ja sen jälkeen kuului kovaääninen törmäys, Porschen vain hetkeä aiemmin myynyt Qiang Chiu kertoi Mirror-lehdelle.

Keulastaan pahasti vaurioitunut auto hinattiin takaisin myymälään ja sille joudutaan tekemään kattava remontti. Nainen joutunee maksamaan myös neljän muun kolarissa olleen auton kunnostaminen ja kömmähdyksen takia syntyi lisälaskua 190.000 euroa.