Antti Tuisku joulukonsertoi kirkoissa ympäri maata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpien sooloartistien joukkoon lukeutuva Antti Tuisku tekee tänäkin vuonna joulukonserttikiertueen. Minun jouluni –kiertueella kuullaan perinteisiä joululauluja sekä muita tunnelmallisia kappaleita Antin uran varrelta.

Konsertit ovat edellisinä vuosina olleet huippusuosittuja ja myyneet monella paikkakunnalla loppuun jo ennakkoon. Kiertue alkaa marraskuun lopussa Helsingistä ja päättyy Kuopioon. Yhtä konserttia lukuunottamatta keikkapaikat ovat kirkkoja. Katso keikkapaikat alta.

Antti Tuiskun levyjä on myyty Suomessa yhteensä jo yli 200.000 kappaletta. Hänen suurimpia hittejään ovat Läpi jään, Sekaisin, Juuret, Hyökyaalto ja Yksinäinen. Antin uusin albumi Toisenlainen Tie julkaistiin 2013.

pe 28.11. Helsinki, Vanha Kirkko

ke 3.12. Vihti, Vihdin kirkko

ma 8.12. Kuusamo, Kuusamon kirkko

ti 9.12. Rovaniemi, Rovaniemen kirkko

ke 10.12. Kemi, Kemin kirkko

to 11.12. Oulu, Karjasillan kirkko

pe 12.12. Muhos, Muhoksen kirkko

su 14.12. Vaasa, Vaasan Kaupunginteatteri

ti 16.12. Lahti, Ristinkirkko

pe 19.12. Kiuruvesi, Kiuruveden kirkko

la 20.12. Äänekoski, Äänekosken kirkko

su 21.12. Kuopio, Kuopion Tuomiokirkko