Antti Tuisku joulukonsertoi kirkoissa ympäri maata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpien sooloartistien joukkoon lukeutuva Antti Tuisku tekee tänäkin vuonna joulukonserttikiertueen. Minun jouluni –kiertueella kuullaan perinteisiä joululauluja sekä muita tunnelmallisia kappaleita Antin uran varrelta.

Konsertit ovat edellisinä vuosina olleet huippusuosittuja ja myyneet monella paikkakunnalla loppuun jo ennakkoon. Kiertue alkaa marraskuun lopussa Helsingistä ja päättyy Kuopioon. Yhtä konserttia lukuunottamatta keikkapaikat ovat kirkkoja. Katso keikkapaikat alta.

Antti Tuiskun levyjä on myyty Suomessa yhteensä jo yli 200.000 kappaletta. Hänen suurimpia hittejään ovat Läpi jään, Sekaisin, Juuret, Hyökyaalto ja Yksinäinen. Antin uusin albumi Toisenlainen Tie julkaistiin 2013.

pe 28.11. Helsinki, Vanha Kirkkoke 3.12. Vihti, Vihdin kirkkoma 8.12. Kuusamo, Kuusamon kirkkoti 9.12. Rovaniemi, Rovaniemen kirkkoke 10.12. Kemi, Kemin kirkkoto 11.12. Oulu, Karjasillan kirkkope 12.12. Muhos, Muhoksen kirkkosu 14.12. Vaasa, Vaasan Kaupunginteatteriti 16.12. Lahti, Ristinkirkkope 19.12. Kiuruvesi, Kiuruveden kirkkola 20.12. Äänekoski, Äänekosken kirkkosu 21.12. Kuopio, Kuopion Tuomiokirkko