Antti Tuisku joulukonsertoi kirkoissa ympäri maata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpien sooloartistien joukkoon lukeutuva Antti Tuisku tekee tänäkin vuonna joulukonserttikiertueen. Minun jouluni –kiertueella kuullaan perinteisiä joululauluja sekä muita tunnelmallisia kappaleita Antin uran varrelta.

Konsertit ovat edellisinä vuosina olleet huippusuosittuja ja myyneet monella paikkakunnalla loppuun jo ennakkoon. Kiertue alkaa marraskuun lopussa Helsingistä ja päättyy Kuopioon. Yhtä konserttia lukuunottamatta keikkapaikat ovat kirkkoja. Katso keikkapaikat alta.

Antti Tuiskun levyjä on myyty Suomessa yhteensä jo yli 200.000 kappaletta. Hänen suurimpia hittejään ovat Läpi jään, Sekaisin, Juuret, Hyökyaalto ja Yksinäinen. Antin uusin albumi Toisenlainen Tie julkaistiin 2013.

pe 28.11. Helsinki, Vanha Kirkko
ke 3.12. Vihti, Vihdin kirkko
ma 8.12. Kuusamo, Kuusamon kirkko
ti 9.12. Rovaniemi, Rovaniemen kirkko
ke 10.12. Kemi, Kemin kirkko
to 11.12. Oulu, Karjasillan kirkko
pe 12.12. Muhos, Muhoksen kirkko
su 14.12. Vaasa, Vaasan Kaupunginteatteri
ti 16.12. Lahti, Ristinkirkko
pe 19.12. Kiuruvesi, Kiuruveden kirkko
la 20.12. Äänekoski, Äänekosken kirkko
su 21.12. Kuopio, Kuopion Tuomiokirkko

Uusimmat