Koditon mies elää reisimajoituksella – yrittää pokata naisen joka ilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmassa on arviolta noin sata miljoonaa asunnotonta. Suomessa asunnottomuus keskittyy erityisesti pääkaupunkiseudulle, ja muualla maailmalla kodittomia näkee kaikkien suurkaupunkien katujen kulmilla. Yksi asunnottomista on 26-vuotias Joe.

Bostonista kotoisin oleva Joe on siitä harvinainen koditon, että hän saa itselleen naisseuraa lähes jokaiselle yölle. New Yorkin kaduilla parhaillaan majaileva mies käyttää hyväkseen lipevää charmiaan, joka tuntuu pureutuvan naisiin kuin lämmin veitsi voikimpaleeseen.

Manhattanilla kerjäävä mies tienaa anelemalla 150 dollaria päivässä. Öisin hän iskee naisia saadakseen pehmeän sängyn, katon pään päälle ja lämpimän suihkun aamulla – ja vieläpä ilmaiseksi. Hän kertoo nukkuvansa kadulla ainoastaan muutamana yönä viikossa, sillä häntä lykästää naisrintamalla todella usein.

Joen mukaan pitää olla idiootti, mikäli ei saa iskettyä itselleen naista Manhattanin kokoisesta paikasta. Yleisesti kodittomuuteen vaikuttavat asuntojen korkea hinta ja päihderiippuvuudet.