Kolmisilmäinen vasikka syntyi – nostettiin heti jumalalliseksi ilmestykseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan luontoäiti luo maailmaan mutaatiooita, joiden ulkonäkö saattaa olla samaan aikaan kiehtova ja pelottava. Tunnetuimpia mutaatioiden muotoja ovat kaiketi erilaiset epämuodostumat, kuten ylimääräiset ulokkeet tai puuttuvat elimet.

YouTube
YouTube

Intialaiseen Tamil Nadun osavaltioon on nyt syntynyt kolmella silmällä varustettu vasikka. Eläimen ylpeä omistaja Meghala kertoo, että Shiva-niminen vasikka on ihme, ja monet pitävät lehmän jälkeläistä merkkinä hindujumalan jälleensyntymisestä. Vasikasta on tullut otsassa olevan kolmannen silmän vuoksi suuri nähtävyys.

Hindulaiset pitävät lehmiä pyhinä, koska ne antavat ihmisille ravintoa, mutta eivät itse vaadi mitään. Sadat ihmiset ovat nyt pyhiinvaeltaneet kolmisilmäisen vasikan luokse. Etenkin lapsia on kannustettu koskemaan vasikan otsaan, koska sen uskotaan tuottavan hyvää onnea, Mirror-lehti uutisoi.