Lentokoneen moottori räjähti! Elokuvatähti mukana lento-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jackson Rathbone tunnetaan parhaiten Jasper-vampyyrin roolistaan maailmankuulussa Twilight-elokuvasarjassa. Mies on esiintynyt myös lukuisissa televisiosarjoissa ja filmatisoinneissa vuodesta 2005 alkaen. Nyt hän on joutunut lento-onnettomuuteen.

Nyt 28-vuotias näyttelijä on joutunut mukaan lento-onnettomuuteen, kun JetBlue-lentoyhtiön lentokoneen moottori räjähti ilmassa kesken lennon. Austiniin matkalla ollut lentokone onnistui tekemään pakkolaskun Long Beachin lentokentälle. Näyttelijä julkaisi heti pakkolaskun jälkeen WhoSay-sivustolla kuvan koneesta ja tekstin ”Kiitos Jeesukselle ja lentäjille”. TMZ-sivuston mukaan yksi ihminen joutui sairaalahoitoon.

Jackson Rathbonen uran ensimmäinen roolityö oli vuonna 2005 Kodinpuolustaja-televisiosarjassa. Sittemmin hän vieraili muun muassa sarjoissa O.C. ja Criminal Minds – FBI-tutkijat. Mies on näytellyt elokuvissa Kammo, The Last Airbender ja Zombie Hamlet.