Pia Lamberg poseerasi pelkässä pyyhkeessä: ”Onko tarpeeksi suuri?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei juuri noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Taannoin Sara Chafak teko jo läpimurtoa, joka saa toivottavasti jatkoa. Toinen menestyksen kynnyksellä oleva suomalaismissi on Pia Lamberg.

Nyt Pia Lamberg nähdään poseeramassa kännykkäkameralleen saunan ja suihkun jälkeen aamutuimaan ikuistamassaan kuvassa. Pyyhkeeseen kietoutunut missi pohtii, että onko pyyhe tarpeeksi suuri.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.