Aviomies löysi vaimonsa ja poliisin harrastamassa seksiä – hakkasi poliisin ja raahasi poliisilaitokselle

Ohhoh! · Stara.fi

Oman elämänkumppanin löytäminen harrastamassa seksiä toisen ihmisen kanssa on yksi pahimmista kokemuksista, joita ihminen voi kohdata. Voidaan vain kuvitella millaista olisi löytää oma vaimo harrastamassa seksiä perheen autossa poliisikonstaapelin kanssa. Näin on nyt käynyt Kiinassa.

Weibo
Weibo

Alastomaksi itsensä riisunut poliisi harrasti naisen kanssa seksiä kaupan parkkipaikalla, kun aviomies ilmestyi paikalle ja huomasi järkytyksekseen tilanteen. Aviomies toimi kuitenkin tilanteen edellyttämällä tavalla, repi alastoman poliisin ulos autosta ja ryhtyi pahoinpitelemään häntä. Mies oli jo pitkään epäillyt vaimollaan olevan suhde toiseen mieheen, ja nyt epäilyt vahvistuivat.

Aviomies ja tahollaan naimisissa oleva poliisi tappelivat hetken parkkipaikalla, kunnes aviomies kutsui apuvoimia ja he pääsivät niskan päälle. Sen jälkeen miehet ryhtyivät raahaamaan veristä poliisia kohti poliisilaitosta. Sitä ennen hän sitoi poliisin kädet yhteen. Poliisi sai potkut uskottomuuden paljastuttua hänen esimiehilleen.