Viimeinkin! Matt Damon palaa uuteen Medusa-elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Matt Damon on niittänyt mainetta esimerkiksi huippusuosituilla Bourne-elokuvilla. Näyttelijä nähtiin viimeksi valkokankailla elokuvissa Elysium ja My Life with Liberace. Tänä vuonna hän on mukana Christopher Nolanin odotetussa Interstellar-elokuvassa.

Yksi Matt Damonin suosituimmista roolihahmoista on ollut agentti Jason Bourne, joka seikkaili Robert Ludlumin kirjaan perustuvassa Medusan verkko -elokuvassa ja sen kahdessa jatko-osassa. Matt Damonin oli määrä jättää elokuvasarja vuoden 2007 Medusan sinetti -elokuvan jälkeen, mutta nyt hän on palaamassa jälleen agentin rooliin.

Deadline.com-sivuston mukaan Medusan sinetin ohjaaja Paul Greengrass ja Matt Damon suunnittelevat parhaillaan elokuvasarjan uutta osaa. Jatko-osan ensi-iltaa on kaavailtu alustavasti vuodelle 2016. Elokuvasarjan edellinen osa oli vuonna 2012 ilmestynyt Medusan perintö, mutta siinä seikkaili Matt Damonin esittämän Jason Bournen sijaan Jeremy Rennerin näyttelemä uusi hahmo, Aaron Cross.

Matthew Paige ”Matt” Damon on seurustellut muun muuassa Good Will Hunting -elokuvan vastanäyttelijänsä Minnie Driverin kanssa. Hänellä oli myös taannoin kahden vuoden pituinen suhde näyttelijätär Winona Ryderin kanssa. Damon tapasi nykyisen vaimonsa Miamissa, missä argentiinalaiskaunotar työskenteli baarimikkona. He avioituivat vuonna 2005 New Yorkissa.