Emma teki Kuopion Hesburgerissa päivän hyvän työn – somessa valtava suosio!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat tunnetusti hieman sisäänpäinkääntyneitä ja lähinnä vain omiin asioihinsa keskittyviä ihmisiä, mutta poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön. Eilen sosiaalisessa mediassa sai valtavan suosion Emma Kokkosen kertomus siitä miten hän maksoi vanhuksen ruoat Kuopion Hesburgerissa.

Emma kertoi huomanneensa kuinka köyhän näköinen vanhus osti makkaraperunat, mutta pudotti vahingossa tarjottimen ruokineen maahan. Kertomuksen mukaan ravintolan henkilökunta nauroi tapaukselle ja myös asiakkaat olivat huvittuneita. Tilanteesta hämmentynyt mies yritti siivota jälkiä ja teki jo lähtöä, kunnes Emma meni hänen luokseen ja ehdotti, että hän tarjoaisi miehelle uudet ruoat.

– Menimme sitten kassalle yhdessä ostamaan uuden annoksen, mies alkoi itkeä, halasi minua ja sanoi että kukaan ei ole koskaan tehnyt hänelle mitään niin hyvää. omaa päivääni tekemiseni piristi sillä sain näin tylsänä sunnuntaina jotain hyvää aikaankin. yritä antaa myös tuntemattomille se tunne että hän on ”edes yhtenä päivänä maailman tärkein, Emma Kokkonen kirjoitti Facebookissa.

Kirjoitus on saanut tähän mennessä yli 1.600 jakoa ja lähes 22.000 tykkästä, mutta määrät kasvavat edelleen nopeasti. Kommenteissa Emman toimintaa on ylistetty vuolaasti, ja moni toivoo itsekin toimivansa vastaavassa tilanteessa samalla tavalla.

Julkaisu käyttäjältä Emma Kokkonen.