Jymy-yllätys päätyi selfieen! Supertähti photobombasi taustalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Robert Downey Jr. tunnetaan rooleistaan suuren luokan toimintaelokuvissa, kuten Iron Man, Avengers ja Sherlock Holmes. Pitkän uran tehnyt Holywood-tähti rypi vielä 2000-luvun alkupuoliskolla pohjamudissa huumeongelmiensa vuoksi. Nykyään näyttelijä on kuitenkin jälleen kuivilla.

Nyt Robert Downey Jr. on jakanut Facebookissaan hauskan kuvan, joka osoittaa hänen kykenevän kuuluisuudestaan huolimatta pelleilemään toisinaan faniensa kanssa. Otoksessa näyttelijä photobombaa fanin kännykkäkameralla ottaman selfie-kuvan.

– Et ole koskaan liian vanha, kiireinen tai kuuluisa kunnnon photobombaamiseen, tähti kirjoitti.

Julkaisu käyttäjältä Robert Downey Jr.

49-vuotias Robert Downey Jr. tuli takavuosina tutuksi huumeisiin ja alkoholiin liittyvistä sekoiluistaan, kun mies pidätettiin useaan otteeseen esimerkiksi heroiinin ja kokaiinin hallussapidosta. Tähti kuitenkin onnistui hankkiutumaan päihteistä eroon kuntoutuksen avulla, ja on viime vuosina nauttinut valkokankailla suurempaa suosiota kuin koskaan ennen.