Shokki suorassa uutislähetyksessä: ”V**ut, minä otan loparit”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuten monessa muussakin Yhdysvaltojen osavaltiossa, keskustellaan myös Alaskassa parhaillaan kannabiksen viihdekäytön laillistamisesta ja lääkekannabiksen saatavuudesta. Uutisreportteri Charlo Greene on perustanut Alaska Cannabis Club -nimisen yrityksen, joka on pohjoisen osavaltion ainoa lääkemarijuanan tuottaja.

YouTube
YouTube

Greene ei enää työskentele KTVA-uutiskanavan toimittajana, sillä hän otti näyttävästi lopputilin kesken suoran lähetyksen. Hän sanoi kameralle keskittävänsä kaiken energiansa lääkekannabiksen tuotantoon Alaskassa. Samaan hengenvetoon hän tokaisi, että hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin sanoutua irti nykyisestä työstä.

– Vitut, minä otan lopputilin, hän täräytti suorassa ähetyksessä aiheuttaen järkytystä uutisstudiossa ja kotikatsomoissa.