Vartija kokeili virtuaalilaseja – kaatui suoraan kasvoilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oculus Rift -virtuaalikypärä tarjoaa uudenlaisia innovaatioita myös videopelien suhteen. Videopelit ovat muuttuneet yksinkertaisen ohjaimen näpyttelystä koko keholla hallittaviksi areenoiksi. Nyt ugandalainen vartija kokeili Oculus Rift -virtuaalilaseja.

YouTube
YouTube

Virtuaalikuypärän testaaja kokeilee laitetta ensimmäistä kertaa elämässään. Pian mies huomaakin näkevänsä superrealistisia näkymiä laitteen kautta ja hän yltyy osoittelemaan sormella näkemiään kohteita. Kukaan ei kuitenkaan muistuttanut miestä, että hänen näkemänsä asiat eivät tapahdu oikeasti ja herra kaatuu kypäröineen päistikkaa maahan.

Pelikokemukset nousevat uudelle tasolle Oculus Rift -virtuaalikypärän avulla. Realistinen pelaaminen asettaa ihmisille uudenlaisia haasteita, mutta antaa samalla ikimuistoisia kokemuksia. Esittelimme taannoin vanhusten reaktioita kypärään, ja tulokset naurattavat edelleen.