Vladimir Putin ja Kim Jong-un saavat kissoilta kyytiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un johtavat miljoonien ihmisten asuttamia valtioita, mutta he eivät ole erityisen suosittuja valtiopäämiehiä kansainvälisellä tasolla. Pohjois-Korea on tunnettu ihmisoikeusrikkomuksistaan, ja Putin on kuumentanut tunteita sotatoimilla Ukrainassa.

vladimirputinkimjongun25092014

Nyt kissanomistajille tarjotaan kekseliästä keinoa purkaa omia Putiniin ja Kim Jong-uniin liittyviä aggressiivisia tuntemuksiaan lemmikkinsä kautta. Anonyymin internetkäytön puolesta puhuva Hidemyass.com-sivusto on lanseerannut kahta valtiopäämiestä ulkoisesti muistuttavia raapimispuita, joihin kissat voivat teroittaa kynsiään.

Aivan halvimmasta päästä Kim Jong-unin ja Putinin näköiset raapimispuut eivät ole, sillä yksi patsas maksaa 7.245 dollaria, eli noin 5.600 euroa. Rahat kuitenkin menevät hyvään tarkoitukseen, tässä tapauksessa internet-sensuuria vastaan kamppailevalle Index on Cencorship-säätiölle.

vladimirputin25092014