Raju riita Lordi-elokuvan kulisseissa – yhtye boikotoi ensi-iltaa: ”Luottamus meni!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Rovaniemellä juhlittiin Monsterimies-dokumenttielokuvan ensi-iltaa. Elokuvateattereihin saapunut dokumentti kertoo Lordin tarinan, mutta yhtyettä ei ensi-iltajuhlissa ja jatkobileissä yllättäen nähty. Stara oli paikalla ja sai selville, että syynä boikottiin oli raju riita kulisseissa.

Stara tapasi tänään Rovaniemellä Lordi-yhtyeen keulahahmo Tomi Putaansuun, joka paljasti haastattelussa mistä poikkeuksellisessa boikotissa oli todellisuudessa kyse.

– Asia minkä takana bändi ei seiso on se, että tossa teatteriversiossa paljastetaan yhden jäsenen kasvot. Se on sellainen asia, että sitä bändi ei tule ikipäivänä hyväksymään. Bändi ei koskaan suostu kasvojen näyttämiseen minkään jäsenen kohdalla, eikä tunnusta yhtään jäsentään kasvoillaan. Siinä oli suurin riitatilanne. Siksi bändi ei seiso sataprosenttisesti teatteriversion takana, Putaansuu kertoi Staralle.

Aikoinaan eräs viihdelehti sai niskoilleen Lordin fanien viharyöpyn paljastettuaan Lordin keulahahmon kasvot kannessaan. Nyt dokumentissa nähdään yhtyeestä eronnut naisjäsen omilla kasvoillaan. Se ei kuitenkaan ollut yhtyeen mieleen.

– Sen takia bändi boikotoi ensi-iltaa, koska me ei voida… No, meidän bändi on kuuluisa siitä, että me ei näytetä meidän kasvoja. Ikävä näin sanoa, mutta ohjaaja vanhana nuoruuden kaverina, niin kyllä se luotto meni kaveriin ihan täysin. Se joutui nyt meikäläisen mustan kirjan sisään, Putaansuu jatkoi.

– Minä ja koko bändi otettiin se hyvin henkilökohtaisesti. Se oli henkilökohtainen luottamuksen pettäminen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että leffa on paska, ja ymmärrän sen hyvin leffan kannalta. Leffa on erittäin hyvä, mutta se ei toiminut meidän pelisäännöillämme. Me ei voida seisoa sen kohtauksen takana.