Mies lääkärille ihon kutinan vuoksi – röntgenkuvassa järkyttävä näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinassa on tullut vastaan kuvottava sairastapaus. Sushia rakastavalle miehelle oli käydä huonosti, sillä hän oli syönyt pilaantunutta sashimia, jonka seurauksena heisimadot valtasivat miehen vartalon. Miehen hakeutuessa sairaalaan olivat madot ehtineet levitä jo hengenvaarallisen laajasti vartaloon.

YouTube
YouTube

Kauhutarina sai alkunsa siitä, kun mies söi pilaantunutta sashimia. Tarina ei kerro, oliko ateria nautittu ravintolassa vai oliko mies itse valmistanut sushiannoksensa. Viikkojen kuluttua mies alkoi voida pahoin, joten hän hakeutui lääkäriin kovien vatsakipujensa takia. Lisäksi hänen iholleen oli ilmestynyt ihottumaa, joka kutisi jatkuvasti.

Lääkäri tutki potilaansa ja päätti lähettää miehen röntgeniin kuvattavaksi. Röntgenkuvista paljastui järkyttävä totuus, sillä miehen vartalo oli täynnä matoja. Lääkäri Yi kertoi, että miehen tila on vakaa. Jos madot olisivat ehtineet levitä miehen aivoihin, olisi tilanne voinut olla toinen.

Heisimatojen munia on kaloissa ja kalanlihassa. Jos kalanliha on saastunutta ja se syödään raakana, on todennäköistä, että madot pesiytyvät ihmisen elimistöön. Sushia rakastavien ihmisten on syytä olla tarkkana siitä, että sushin raaka-aineet ovat tuoreita ja laadukkaita. Sushin valmistuksessa on noudatettava hygienisyyttä. On myös hyvä ottaa selvää susheissa käytetyn kalanlihan alkuperästä.