Jennifer Lopez salalomalla exänsä kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijänä ja laulajana tunnettu Jennifer Lopez on lähtenyt salaiselle lomalle trooppiselle yksityissaarelle. Huhut kertovat, että JLo ei suinkaan ole siellä yksin, vaan mukana on hänen ex-miehensä Casper Smart.

Julkkispari erosi taannoin kohun saattelemana kahden vuoden seurustelun jälkeen, kun Smartin kerrottiin tapailleen transsukupuolisia malleja. Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan välit ovat alkaneet lämmetä jo pari kuukautta sitten.

Heinäkuussa Smart lähetti julkisesti syntymäpäiväonnittelut Lopezille käyttäen Jenniferistä hellittelynimeä nallekarhunen. Elokuussa pariskunta on nähty ajelulla Los Angelesissa. Romanssihuhut ovat saaneet nyt kunnolla tuulta alleen, sillä pariskunnan on kerrottu lähteneen yhdessä salalomalle. Lähipiirin mukaan Lopezin lapset ovat lomalla mukana.