Isän ja tyttären ihastuttava perinne – tekevät tämän joka vuosi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi maailmankaikkeuden suosituimmista nuotiokappaleista Oasiksen Wonderwallin jälkeen on Leonard Cohenin kirjoittama Hallelujah. Laulusta on tehty lukuisia cover-versioita, jotka ovat tehneet sen vasta viime vuosina tunnetummaksi, vaikka se on julkaistu ensimmäisen kerran jo 30 vuotta sitten.

LiveLeak
LiveLeak

Yhden version tarjoavat videonsa vuosittain nettiin julkaiseva mies ja hänen Ada-tyttärensä. Ensimmäinen versio kuvattiin muutama vuosi sitten lapsukaisen ollessa vasta sylivauva. Tällöin isän laulu sai ipanan rauhoittumaan itkuhuudosta uneen. Viime vuonna yksivuotias pikkutyttö jo tapaili sanoja isänsä ukulelen ja laulun tahdissa.

Nyt kaksikko on julkaissut viimeisimmän versionsa, joka alkaa isän ja tytön yhteisellä jutusteluhetkellä. Ada ei tunnu olevan valmis lauluun, mutta isä päättää laulaa silti. Tyttö keskittyy kappaleen ajan enemmän isänsä kasvokarvoituksen repimiseen ja ukulelen kielten soittamiseen kuin koskettavaan soittoon. Jäämme odottamaan ensi vuotta paremman yhteislaulun toivossa.