Näin Yhdysvalloissa: Pössyttelijöille oma deittipalvelu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ensimmäinen marijuananpolttajille suunnattu deittipalvelu on avattu Yhdysvalloissa. Palvelussa pössyttelijät voivat hakea seuraa toisilleen tulematta kenenkään tuomitsemaksi. Palvelun tarkoituksena on kerätä yhteen ihmisiä, jotka ovat marijuanan laillistamisen kannalla.

Idea palveluun on lähtenyt siitä, kun deittipalvelun 420Singles perustaja Ryan Moxon etsi seuraa netistä. Moxon halusi erityisesti löytää naisen, joka hyväksyisi hänen kannabiksen polttamisensa. Reutersin mukaan palvelun avaamisen jälkeen deittipalveluun on rekisteröitynyt kymmeniätuhansia jäseniä, ja palvelu on poikinut myös muiden saman linjan deittipalveluiden avaamisen.

My420Mate on jo toinen suosittu deittipalvelu marijuanan käyttäjille. Sen perustanut Miguel Lozano kutsuu palvelua nimellä Cupids of Cannabis. Lozano on saanut palvelustaan erittäin hyvää palautetta ja ihmiset ovat löytäneet sen kautta toisensa.