Doom-pelilegenda tehtiin LEGO-palikoilla – upea tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ennen Call of Dutyn, Bioshockin ja Halon kaltaisia toimintapelejä Doom oli toimintapelien kuningas. Vuonna 1993 PC-koneille julkaistu peli mullisti ensimmäisen persoonan ammuntapelit. Demonien riivaamalle Mars-planeetalle sijoittuva klassikkopeli sai sittemmin useita jatko-osia, ja sen pohjalta on tehty myös elokuva.

YouTube
YouTube

Youtube-käyttäjä Ochre Jelly käyttää vapaa-aikansa mitä upeampien Lego-rakennelmien tekemiseen. Tuoreella videollaan hän esittelee projektiaan, joka on varmasti klassisten videopelien ystävien mieleen.

Mies on nimittäin rakentanut Lego-palikoista Doom-aiheisen teoksen, joka on täynnä pelisarjasta tuttuja yksityiskohtia mielikuvituksellisista hirviöistä aina pelaajan moottorisahalla aseistautuneeseen sotilashahmoon.