Popkaunotar Ellie Goulding estottomissa Instagram-kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ellie Gouldingia on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa, ja hän on niittänyt menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa. Laulajatar on nähty esiintymässä Suomessa Helsingin Tavastialla vuonna 2013 ja Ilosaarirock-festivaaleilla heinäkuussa 2014.

Taannoin Pariisin Chloe-muotitapahtumassa vieraillut laulajatar jakoi Instagramissa otoksia, joissa hän rentoutuu hotellihuoneessaan vähissä vaatteissa raskaan päivän jälkeen. Toisessa kuvassa rintaliivisilleen riisuuntunut laulajatar poseeraa peilin edessä, ja toisessa hän puolestaan makaa sängyllä viinilasi kädessään.

27-vuotias Ellie Goulding seurusteli taannoin konemusiikkitähti Skrillexin kanssa, mutta suhde päättyi molempien kiireiden johdosta, sillä kaukoromanssi ei toiminut. Poppari julkaisi toisen studioalbuminsa viime vuonna. Naisen mukaan Halcyon-nimeä kantavan levyn tuotantoprosessi oli rankkaa aikaa, koska hän tunsi olonsa todella yksinäiseksi biisejä kirjoittaessaan. Popparin uudella albumilla kuullaan muun muassa Tinie Tempahia.