Palokunta pelasti hamsteriperheen – historian söpöin hengenpelastus?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Palokunnan työnkuvaan kuuluu paljon muutakin kuin vain palavien rakennusten sammuttamista. Palomiehet koulutetaan myös pelastamaan ja auttamaan tukaliin tilanteisiin joutuneita ihmisiä. Toisinaan palokunta saa pelastettavakseen ihmisten lisäksi myös eläimiä.

Twitter
Twitter

Yhdysvaltain Washingtonin osavaltiossa sijaitsevassa Laceyssa sattui onnettomuus, jossa paikallinen asuntovaunu syttyi tuleen. Palomiehet rynnivät vaunun sisään pelastamaan mahdollisia uhreja, mutta eivät löytäneet ainuttakaan ihmistä. Sen sijaan he löysivät häkissään asuvan viisijäsenisen hamsteriperheen.

Palokunnan jäsenet pelastivat hamsterit palavasta vaunusta, ja antoivat näille ensiapua pienillä happinaamareilla. Pelastushenkilökunta onnistui pelastamaan koko hamsteriperheen yhtä pentua lukuunottamatta. Onnettomuuden jälkeen palolaitos jakoi pelastusoperaatiosta kuvia Twitterissä.

– Kyllä, meidän henkilökuntamme on koulutettu ja varusteltu huolehtimaan myös eläimistä joita pelastamme tulipaloista, Laceyn palokunnan Twitter-sivulla kirjoitettiin.