Hurjapää lasketui kuumailmapallolla luolaan – maailmanennätys rikkoutui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ivan Trifonov on kokenut kuumailmapallon lentäjä, joka on rikkonut maailmanennätyksen jo viitenä vuotena peräkkäin. Tämä huimapäinen 70-vuotias on nyt laskeutunut kuumailmapallollaan maan alle. Stuntti kuvattiin Kroatiassa, jossa hän laskeutui pallollaan Mametin luolaan.

YouTube
YouTube

Luola on houkuttanut huimapäitä tekemään stuntteja jo vuosia. Ensimmäinen ennätys luolassa kirjattiin kymmenen vuotta sitten, kun avaruushypyn taannoin tehnyt maailmankuulu Felix Baumgartner hyppäsi base-hypyn pilkkopimeään luolaan. Sen jälkeen on paikalla nähty useita erilaisia temppuilijoita.

Guiness World Records oli paikalla edustettuna, kun Ivan lähti yrittämään stunttiaan. Kroatian matkailuyhdistys oli myös ilmoittanut tukensa Ivanin uhkarohkealle kokeilulle. Mies onnistui tehtävässään ja rikkoi edellisen maailmanennätyksen.