Cuddlr-sovellus yhdistää hellyydenkipeät ihmiset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksi ja rakkaus myyvät myös puhelinsovellusten puolella. Älylaitteille on suunniteltu useita treffisovelluksia, joista tunnetuin lienee Tinder. Mikäli ei kaipaa elämäänsä muuta kuin hellyyttä, voi turvautua markkinoille singahtaneeseen Cuddlr-sovellukseen.

YouTube
YouTube

Cuddlr-niminen sovellus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat päästä halailemaan sekä saamaan läheisyyttä ja lämpöä. Kaikki eivät innostu treffailemisesta tai sekstailemisesta, vaan kaipaavat yksinkertaisesti toista ihmistä lähelleen. Sovellus saattaa toisiaan lähimpänä olevat halailijat yhteen.

Sovellus on onnen omiaan ihmisille, jotka kaipaavat pikaista hellyysannosta ja pakoa pahasta ja kylmästä maailmasta. Halaukset ja läheisyys tuottavat kehoon mielihyvähormoneja. Kosketuksella on toisinaan uskottu olevan jopa parantavia voimia, ja maailmassa elääkin sanonta, jonka mukaan yksi halaus poistaa tuhat murhetta.