Hervoton tempaus: Miehet söivät tulisimpia chilejä ja yrittivät laulaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naga-chilit lukeutuvat maailman tulisimpien chilien joukkoon, ja ne tunnetaan erityisesti hiipivästä ja hiljalleen useiden minuuttien ajan vahvistuvasta tulisuudestaan. Monilla ihmisillä niiden syöminen aiheuttaa välittömästi hikkarefleksin. Niin kävi myös kahdelle verkkovideolla nähtävälle miehelle.

YouTube
YouTube

Kaksi tanskalaista, chiliharrastaja Chili Klaus ja laulaja Michael Caroe, päättivät nimittäin testata miten onnistuu naga-chilien syömisen ja laulamisen yhdistäminen. Kumpikin söi yhden chilin, minkä jälkeen he ryhtyivät laulamaan ja soittamaan Frank Sinatran legendaarisen My Way -ikivihreän. Tuska oli silminnähtävää, kun suuta polttava tulisuus kasvoi hetki hetkeltä. Lopulta miehet onnistuvat parin minuutin esityksessään.