Kahvilatyöntekijän odottamaton kosinta – katso mitä kuitissa luki!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avioliitosta voi päättää yhteisymmärryksessä ja keskustelun päätteeksi, tai sitten toinen pariskunnan osapuolista voi suunnitella ikimuistoisen kosinnan kumppanilleen. Molemmat tavat ovat hyväksyttäviä, mutta näyttävät kosinnat jäävät kaiketi paremmin mieleen.

Brittiläinen Matt Skeen rakastaa korvia myöten neljän vuoden aikaista tyttöystäväänsä Sarah Nicholsonia. 22-vuotiaat kyyhkyläiset ovat suunnitelleet jo avioliittoa, ja Sarah on maltilla odottanut miehensä kosimista. Skeen on puolestaan odottanut oikeaa aikaa, Mirror kertoo. Mies oli jo kertaalleen jänistänyt asiassa parin yhteisellä lomamatkalla.

Matt Skeen
Matt Skeen

Nyt rohkeus voitti ja aika koitti, kun kahvilan apulaispäällikkönä työskentelevä Skeen oli kertonut kosinta-aikeistaan myös työkaverilleen, ystävälleen ja pomolleen Gary Dixonille. Kun pariskunta seuraavan kerran piipahti kahveilla miehen työpaikalla Newcastlen Central Stationin kahvilassa, menin Matt käymään takahuoneessa. Samaan aikaan Dixon vei pöytään jääneelle Sarahille kuitin, ja pyysi naista vastaamaan kuitin lopussa olevaan kyselyyn.

– Sarah Louise Nicholson, olet parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut. Haluaisin kysyä, ojentaisitko minulle kunnian ja olisit vaimoni. Menisitkö kanssani naimisiin?