Kannabispizza myyntiin – syömiselle tarkat ohjeet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin kanadalaisesta pitseriasta, joka toi markkinoille kannabispitsan. Herkussa oleva juusto on valmistettu THC-pitoisuudeltaan vahvasta kannabisvoista. Nyt samankaltaisia pitsoja on saapunut myös Yhdysvaltojen markkinoille.

Los Angelesissa vaikuttava yritys Stoned Oven Gourmet Pizza valmistaa kannabistiivisteellä kyllästettyjä pakastepitsoja. Jokainen kuuden tuuman kokoinen pitsa sisältää noin 250 milligrammaa etanolilla uutettua THC-tiivistettä. Pitsayrityksen omistava Henry Mark suosittelee, että asiakas nauttii pitsan pienissä osissa puolen tunnin välein veden kanssa nautittuna. Mies on kehitellyt reseptiä kuukausien ajan, Geekologie uutisoi.

Kannabiksen viihdekäyttö on sallittua Yhdysvalloissa ainoastaan Coloradon ja Washingtonin osavaltioissa. Lääkäytössä se on sallittua jo 22 osavaltiossa. Kannabispitsaa myyvässä Kaliforniassa käyttöä varten vaaditaan erillinen lääkeainekortti ja osavaltion oma henkilöllisyystodistus.