Kengurut nyrkkitappelussa kadulla – silminnäkijä kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään australialaisen asuinalueen rauha rikkoitui, kun kadulla alkoi keskellä päivää tappelu. Kyse ei ollut naapureiden välisestä tappelusta, vaan välejään selvittelivät kengurut. Naapurit seurasivat hämmästyneinä vierestä, kun nyrkit heiluivat kuin Mike Tysonilla konsanaan.

YouTube
YouTube

Australian New South Walesin osavaltiossa voi kenguruihin törmätä lähes missä vain. Nämä söötit pussieläimet liikkuvat loikkien ja kuluttavat päivänsä loikoillen varjossa. Kengurut ovat vahvoja otuksia, joten niiden kanssa ei kannata ryhtyä riitelemään.

Australialaisella asuinalueella kuvattiin video, jossa kaksi lähes samankokoista kengurua ottavat mittaa toisistaan. Kengurut vaikuttavat olevan yhtä vahvoja, sillä kumpikaan ei ole selvästi niskan päällä. Kengurut käyttävät tappelussa etutassujaan ja jalkojaan, joten näky on kuin potkunyrkkeilymatsista.