Lea Michelen iltapuku ei jättänyt miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lea Michelen poikaystävä ja Glee-sarjan vastanäyttelijä Cory Monteith menehtyi viime vuonna. Huumeita yliannostuksen nauttinut mies ehti seurustella kaunottaren kanssa parin vuoden ajan ennen traagista tapausta. Sittemmin Michele on jo palannut takaisin töihin.

Eilen Glee-sarjan kaunotar osallistui American Horror Story: Freak Show -televisiosarjan juhliin ja ensi-iltaan Hollywoodin Kiinalaisella teatterilla. Michele oli pukeutunut juhliin upeaan iltapukuun, jonka rohkeat leikkaukset esittelivät viettelevästi paljasta pintaa.

Lea Michele tunnetaan Rachel Berry -roolihahmostaan Glee-musikaalikomediassa. Hän asuu parhaillaan 1,4 miljoonan dollarin Hollywood-kodissaan Sheila-kissan ja Pearl-koiran kanssa. 27-vuotias tähti syntyi alunperin Bronxissa, New Yorkissa italialaisamerikkalaiseen ja juutalaiseen perheeseen. Poikaystävänsä kuolemantapauksen jälkeen Lea Michele on purkanut suruaan työhön. Hän työstää debyyttialbumiaan.